KANKER ALTERNATIEF GENEZEN

URINE-THERAPIE

Een voor veel mensen heel misselijk makende therapie –maar… het schijnt soms echt te werken (niet bij iedereen, maar best regelmatig) – en…. dit kost echt NIETS…

(Ik ken enkele mensen die het  hebben geprobeerd – en het werkte – bij de één meer, bij de ander minder – maar de resultaten waren veelbelovend… Zelf heb ik er heel kort ook even mee geëxperimenteerd, maar ik reageerde te heftig – Herxheimer-effect – dus ik ben gestopt).

Idee: urine bevat antistoffen en stoffen die het immuunsysteem beschermen tegen virussen, bacteria en wat al niet. De eigen urine heeft precies die stoffen in zich die voor jou heel goed zijn (je lichaam maakt die aan om te vechten tegen je kwaal, maar kan niet al die stoffen meteen gebruiken, dus je verliest er een deel ervan via de urine). Dus het innemen van de eigen urine zou dan goed zijn tegen allerlei kwalen, inclusief kanker. Urine is steriel, dus kwaad kan het niet!

1e ochtendurine: jezelf eerst even van onderen wassen, dan urine even laten doorstromen, dan vocht opvangen, laatste weer laten doorlopen. Beginnen met enkele druppels t/m een theelepel. Innemen, als je moeite hebt eventueel met water, vruchtensap of eet een stukje fruit er bij. (Er zijn ook “richtingen” die zeggen dat verdunnen niet mag – meningen verdeeld). Doe dit op een nuchtere maag. Bij allergie en problemen met het immuunsysteem: verdunnen met vruchtensap en enkele minuten onder de tong houden. Per dag de dosis verdubbelen tot je toe bent aan 2 of 3 kopjes per dag. Bij ernstige ziekten zoals kanker mag dit tijdelijk verhoogd worden. De urine werkt verzurend – daarom dagelijks extra 2 of 3 kopjes lauw water met een halve theelepel natriumbicarbonaat (zuiveringszout, baking soda – food grade).

Bij sterke urine: verdunnen met water.

Bij troebele urine: slechts een klein beetje nemen – hooguit een paar druppels tot het beter wordt.

Lichamelijke reacties zijn mogelijk, o.a. diarree (ontgifting). Voldoende water blijven drinken – tot wel 5 liter per dag bij een urine-vasten-periode.

Urine-vasten. Men drinkt voornamelijk de eigen urine, drinkt VEEL water en neemt hooguit een paar stukjes fruit, of een salade, of verse groentensappen. Voor ernstige ziektegevallen is een totale urine-vasten ook een mogelijkheid: kan van 1 tot 4 weken. Daarna langzaam het eten weer opbouwen: met vers fruit en groentensappen en groenten. Er wordt wel gezegd her en der dat dit urine-vasten zou moeten onder medisch toezicht (tja, vind dat maar…). Met dat laatste ben ik het eens – ik zou het urine-vasten eerlijk gezegd persoonlijk niet aanraden.

Let trouwens op dat de ontlasting wel blijft werken. Neem ’s ochtends een geplet teentje knoflook, of een middel zoals Epsom-zout (magnesiumsulfaat).

 Hmmm???

HOMEOPATHISCHE URINE

Voor wie al te misselijk wordt bij het idee van het drinken van urine, is er een wat mildere oplossing: homeopathische urine.

Neem twee theelepeltjes gefilterd zuiver water en één druppel verse urine. Doe in een klein flesje en schud ongeveer 50 maal met een sterke zwiep naar beneden. Neem dan van het mengsel opnieuw een druppel en voeg weer twee theelepeltjes water toe, weer schudden en dan nogmaals van dit mengsel een druppel op twee theelepeltjes en weer schudden. Plaats van dit laatste mengsel 3 druppels onder de tong, meerdere keren per dag. Niet langer dan een dag bewaren. Als het mengseltje op is, of de dag om, een paar dagen wachten, en dan opnieuw een vers mengseltje maken – en dit maal één maal extra verdunnen. Weer opmaken en de volgende keer weer één maal extra verdunnen. Doe dit door tot er 6x verdund is – niet dunner maken dan dat.

Bewaar het homeopathische urinemengsel niet in de ijskast, en niet in de buurt van sterke magnetische of electromagnetische velden. Bewaren op een koele plek, licht toegedekt.

Tot slot: urine is ook goed voor allerlei huidaandoeningen (doek bevochtigd met urine op de aangetaste plek – als compres).

P.S. Uit goede bron weet ik dus dat deze kuur wel “iets doet”. Let echter wel op: de ontgifting kan behoorlijk heftig zijn. Doe het rustig aan!